Home » Proceduri la cheie » Proceduri Beauty&SPA

Manual de proceduri operationale Beauty&SPA

Ce doresc clientii sa primeasca cand solicita servicii Beauty&SPA?

Manualul de proceduri operationale Beauty&SPA a fost conceput pentru a veni in sprijinul Managerilor/Proprietarilor de Salon care nu cred ca un client se castiga si se pastreaza doar daca ai preturi mici si buni tehnicieni (meseriasi).

Detalii precum:

  • modul de adresare fata de clienti (atat la telefon cat si fata in fata)
  • comportamementul angajatilor (vorbesc la telefon in timp ce coafeaza sau  epileaza; barfesc intre ei de fata cu clientii, etc.)
  • igiena si tinuta angajatilor (nu poarta tinuta de serviciu, miros a fum de tigara, au nevoie de improspatarea respiratiei, etc.)
  • igiena si atmosfera salonului (chiuveta de la toaleta este murdara, in cabinet este praf pe jos, papucii dati clientilor sunt murdari, muzica din salon este prea tare, etc.)
  • timpul de asteptare al clientului pentru a fi servit
  • etc.

sunt la fel de importante precum preturile serviciilor si cunostintele angajatilor daca doriti sa va pastrati clientii si astfel sa va mentineti afacerea pe o piata extrem de concurentiala.

Veti regasi in Manualul de proceduri operationale Beauty&SPA, intr-o exprimare simpla si directa, punctul de vedere al unui client vechi de mai bine de 15 ani al saloanelor de top din Romania, precum si al unor SPA-uri de lux europene (Italia, Spania, Grecia, Anglia).

Tot ceea ce vreti si nu vreti sa faca angajatii dumneavoastra se regaseste in acest Manual, care, in plus, prezinta avantajul de a fi fost conceput ca un Regulament Intern si deci este o excelenta baza legala daca sunteti nevoiti sa aplicati sanctiuni disciplinare angajatilor care incalca regulile si procedurile in vigoare in salonul dumneavoastra.

Pentru a avea o imagine mai clara despre continutul Manualului, precum si despre modul in care este scris va rugam accesati un extras al acestuia.

Manualul poate fi achizitionat in format standardizat (electronic, pe un CD) la pretul de 300 lei + TVA.

Noi ne oferim serviciile in situatia in care doriti sa-i dati Manualului amprenta unica a salonului dumneavoastra. Pentru o astfel de personalizare, pentru saloane de pana la 15 angajati, la costul de baza al Manualului se mai adauga 150 lei + TVA. Pentru saloanele cu mai mult de 15 salariati, in vederea oferirii unei cotatii, trebuie sa avem o discutie preliminara.

De asemenea putem sa fim noi cei care oferim instruirea angajatilor dumneavoastra. Avantajul de a apela la noi vine din faptul ca noi reprezentam opinia obiectiva a persoanei din afara colectivului si vorbim in calitate de client. Sesiunea noastra de instruire este 90% bazata pe exemple concrete, din propria experienta, si acopera atat zona de „asa da”, cat si cea de „asa nu”.

Costul sesiunii de training este de 400 lei + TVA.