Home » Noi suntem yourCOO

WE think OUT of the BOX

yourCOO este conceput ca un one stop shop pentru companiile care doresc sa obtina maximum de la activitatea lor, eficientizand procesele, simplificand fluxurile operationale si imbunatatind relatiile de comunicare si colaborare in cadrul companiei.

Suntem o echipa dinamica si adaptabila, propunandu-va servicii de consultanta pentru aria operationala adaptate tuturor tipurilor de probleme si nevoi, de la 3 ore de consultanta/luna, pana la suport extern permanent cu scopul asigurarii unei functionari corecte si eficiente a activitatii operationale.

Serviciile noastre se concentreaza in jurul  consultantei in managementul operational (operations management), cu accent deosebit pe:

• optimizare procese si fluxuri
• reducere costuri
• redactare proceduri operationale standard (SOP – Standard Operating Procedures)
• securitatea operatiunilor
• managementul performantei resursei umane.

yourCOO inglobeaza trasaturile ce ne definesc: performanta, seriozitate, creativitate, altfel spus intruneste calitatile unui angajat de top care influenteaza in mod pozitiv activitatea pe care o desfasurati, costurile fiind insa mai mici decat daca acesta ar face parte doar din echipa dumneavoastra.

De ce noi?
Suntem experimentati si priceputi in a concepe si redacta proceduri operationale standard (SOP – Standard Operating Procedures) si facem asta cu o deosebita placere. Redactarea procedurilor operationale este un serviciu in sine pe care noi il oferim si care va poate aduce beneficii multiple, pe care este posibil sa nici nu le constientizati in acest moment. Pentru detalii va rugam sa accesati sectiunea din site dedicata.

Abordarea noastra consta in faptul ca ne depasim simplul rol de observator sau consultant, facand lucruri pentru si in locul dumneavoastra. In acelasi timp, ceea ce ne asigura succesul este faptul ca ne punem permanent intrebari fata de starea de fapt a lucrurilor, fiind inovativi si adaptabili.