Home » Management Operational » Proceduri operationale

Alinierea dintre solutii, obiective si indicatori

Proceduri operationaleConceperea si redactarea procedurilor operationale standard (bine-cunoscutele SOP – Standard Operating Procedures) poate fi un serviciu in sine care va aduce multe beneficii.

Cel mai mare avantaj este acela ca veti beneficia de propuneri de imbunatatire a felului in care va desfasurati momentan activitatea intrucat, desi pornim de la realitatea din teren, tinem cont de cerintele si obiectivele clientului si in special cercetam bunele practici in domeniul respectiv. Suntem permanent animati de spiritul imbunatatirii, eficientizarii si inovarii si in acest sens cautam mereu solutii.

Procesul de scriere a procedurilor de lucru nu este unul usor, intrucat presupune o segmentare a fluxului in pasii cei mai mici, iar exprimarea trebuie sa fie una clara si simpla, asa cum am preda unui extraterestru acele activitati. Scriem procedurile cu multa pasiune si pricepere, intrucat credem cu adevarat in utilitatea lor pentru cresterea performantei business-ului.

Pentru a vedea exemple concrete de proceduri si regulamente scrise pentru anumite domenii de activitate, rugam accesati sectiunea Proceduri la cheie.