Home » Management Operational » Reducere de costuri

Reducere de costuri

Diferenta dintre reducere si reabilitare sta in strategia de optimizare a costurilor. Poti anula anumite activitati prin taieri de costuri fara un efect calculat sau le poti reabilita sau chiar imbunatati performanta anticipand rezultatele dezirabile. Reducere costuri

Atunci cand obiectivele de reducere sunt stabilite “in orb” si la general, pentru toate departamentele se pot chiar distruge activitati care, pentru a se dezvolta si a genera rezultate, au nevoie de investitii.

Este un fapt larg recunoscut ca reducerea costurilor este una dintre sarcinile cele mai dificile pe care o companie le poate intreprinde, precum si una dintre cele mai importante provocari pentru manageri. Si pentru echipa yourCOO, reducerea costurilor constituie una dintre cele mai importante provocari, dar pentru ca avem experienta in implementarea unor astfel de proiecte, suntem in masura sa va ajutam si pe dumneavoastra.

Reducerea costurilor poate fi obtinuta de catre yourCOO prin doua tipuri de abordari/servicii:

• direct – prin proiecte special concepute avand ca obiectiv direct reducerea costurilor;
• indirect – prin proiecte care vizeaza in primul rand propunerea de masuri de imbunatatire a activitatii curente, al caror efect de cele mai multe ori este si cel de reducere a costurilor operationale.